Basic musta seinäristikko

Ei juuri nyt saatavilla, tilaa saatavuusilmoitus

ALE 34,90 €
24,43
Säästät 30 %

Klassinen monikäyttöinen seinäristikko


Laa Laa Living Basic musta seinäristikko on suosittu ristikkomalli monikäyttöisyydessään. Suorakulmainen ristikko voidaan asettaa pysty- ja vaakatasoon. Se sopii ripustettavaksi seinälle tai nojalleen pöydän päälle.

Työpöydän yhteydessä ristikko toimii käytännöllisenä muistitauluna, johon voit laittaa muistilappuja, kauppalistoja sekä omia to-do-listojasi. Eteisessä ollessaan se säilöö avaimet ja muut tärkeät päivittäiset tavarat, josta ne löytyvät nopeasti. Seinäristikko toimii myös koko perheen muistitauluna.

Olohuoneessa seinäristikko on uniikki ja yksinkertainen sisustusesine, jonka voit koristella vuodenaikojen ja juhlien mukaan. Jos halajat seinäristikkoa keittiöön, ripusta siihen ostoslistat, reseptit ja korista erilaisin kukin sekä yrtein.

Seinäristikko on helppo somistaa jokaisseen sisustustyyliin sopivaksi erilaisten oheistuotteidemme, kuten klipsien, sisustuskoukkujen ja hyllyjen avulla.

Lue kaikki sisustusvinkkimme täältä >>
 

Seinäristikon ominaisuuksia:

  • Ristikon mitat: leveys 75 cm, korkeus 50 cm
  • Materiaali: metalli
  • Väri: musta
  • Malli: Basic
  • Suunniteltu Suomessa
  • Valmistettu Virossa

Seinäristikon mukana tulee kaksi kulmakoukkua, joiden varaan se on helppo ripustaa. Muista aina varmistaa kunnollinen kiinnitys, jos aiot ripustaa seinäristikkoon jotain painavampaa.

Löydät koko mallistomme täältä >>
 

Laa_Laa_Living_seinaeristikot_2020_sisustus


Laa Laa Living on suomalainen sisustusalan yritys, joka valmistuttaa seinäristikoita ja muita sisustuselementtejä. Valikoima laajenee jatkuvasti ja uusia ideoita haetaan sisustuksen uusista tuulista. Laa Laa Livingin perusperiaatteena on tuottaa kestäviä sisustusratkaisuja, jotka mukautuvat kodin ja ympäristön muutoksiin sekä kestävät käytössä vuodesta toiseen. Valitse nyt ekologinen ja kestävä sisustusratkaisu!

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Sisustus - Tuotteet ja tavarat verkkokaupasta, Olohuoneen sisustus, Terassin ja parvekkeen sisustus, Laa Laa Living, Säilytys ja sisustus netistä, Sisustustrendit 2020