Tulevaisuus

Tulevaisuus

Tulevaisuus

Seinäristikoiden tulevaisuus

Laa Laa Livingin alkuperäiset perustajat, Vesa ja Annika, käynnistivät Laa Laa Livingin matkan kohti monikäyttöistä, kestävää ja leikkisää sisustamista. Tuotteiden jokainen yksityiskohta on huolellisesti mietitty ja rakenne millilleen suunniteltu niin, että ne kestävät käytössä sukupolvelta toiselle. Seinäristikoita kehystää paksumpi metallilanka, mikä antaa ristikoille huolitellun ja viimeistellyn ilmeen tehden niistä samalla jykeviä.

Tuotteet tullaan jatkossakin suunnittelemaan Suomessa, jotta voimme ylpeydellä sanoa niiden olevan suomalaista designia. Seinäristikoiden valmistus jatkuu Virossa, jotta voimme pitää tuotannon lähellä Euroopassa. Laatu on meille ykkösprioriteetti, josta emme aio koskaan tinkiä tuotantokustannuksia pienentääksemme.

Yrittäjän haaveena on luoda suomalainen maailmanlaajuinen sisustusmerkki, joka kiinnittää huomiota erityisesti kestävään sisustukseen. Kestävän sisustuksen periaatteena on kestävät tuotteet, jotka mukautuvat elämän ja kodin muutoksiin. Jos vaihdat asuntoa, sisustuksen väriä tai vain kyllästyt vanhoihin esineisiin, ristikko mukautuu näihin muutoksiin. Sitä ei tarvitse heittää pois tai alkaa myymään pois uusien sisustusideoiden tieltä, vaan sen voi ennen kaikkea koristella uusin esinein, siirtää huoneesta toiseen tai vaihtaa käyttötarkoitusta.