Vastuullisuus

Vastuullisuus

Vastuullista liiketoimintaa

Laa Laa Livingin yrittäjä ja Tuikku Dee Oy:n toimitusjohtaja Anna Takala on työvuosien saatossa nähnyt jos jonkinlaista yritystoimintaa, tutustunut paljon vastuulliseen tuotantoon, tutkinut kestävän kehityksen periaatteiden mukaista toimintaa ja eteneekin nyt yhden ihmisen armeijana kohti vastuullista yritystoimintaa.

Vastuullisuus tuotannossa on meille erityisen tärkeää, minkä vuoksi pyrimme pitämään tuotannon aina mahdollisimman lähellä. Seinäristikoiden tuotannossa tärkeää on erityisesti kestävät materiaali, laadukas tuotanto, kierrätettävyys, työntekijöiden hyvinvointi sekä jätteiden minimoiminen. Vuonna 2020 Laa Laa Living pyrkiikin panostamaan eristyisesti ristikoiden kierrättämiseen sekä uudelleenkäyttöön.

Laa_laa_Living_suomalainen_skandinaavinen_sisustusmerkki

Vastuullisessa liitoiminnassa tärkeää on katerakenteen järkevyys niin, että seinäristikoiden tuottajat ja jälleenmyyjät saavat työstään reilun korvauksen ja voivat hyvillä mielin olla mukana luomassa kestävää sisustusajatusta. Hinnoittelun periaatteena on siis toiminnan jatkuvuus sekä kannattava toiminta eikä niin sanottua "brändilisää" peritä. Apu ja tuki on jälleenmyyjillä aina puhelimen päässä, jolloin kokonaisvaltaiseen toimintaan saa apua riippumatta siitä, koskeeko ongelma Laa Laa Livingin tuotteita vai kenties toimintaa kokonaisuudessaan. Meille tärkeää on jälleenmyyjiemme menestys, joka edesauttaa kokonaisvaltaisesti yrittäjyyden kehittymistä Suomessa.

Laa Laa Living käyttää tutoteidensa pakkaamiseen pahvilaatikoita vähentäen muovijätettä. Toki vielä tällä hetkellä ristikot kääritään muoviseen kelmuun jotta ne ovat suojassa mahdollisilta kuljetuksesta johtuvilta kolhuilta. Tähän haemme kuitenkin jatkuvasti uutta kannattavaa ratkaisua, jotta voisimme luopua muovista kelmunkin suhteen kokonaan.

Kaiken vastuullisen toiminnan pyrimme kruunaamaan täydellisellä läpinäkyvyydellä. Tokikaan emme voi tuotannostamme ja toiminnastamme laittaa sivuillemme tarkkoja tietoja kilpailijoiden takia, mutta kysymällä saa aina vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Seinäristikot ovat esineitä, jotka pysyvät mukana myrskyissä elämäntilanteiden muuttuessa, kodin vaihtuessa tai muuten vain sisustuksen muutoksissa. Tavaroiden tulee olla kestäviä ja monikäyttöisiä, eettisesti tuotettuja laadukkaista materiaaleista sekä mukautua alati muuttuvaan ympäristöön. Näillä valinnoilla kuormitamme maailmaa mahdollisimman vähän luopumatta kuitenkaan inspiraatioiden lähteistä ja luovuudesta sisustuksessa. Tulethan kanssamme rakentamaan vastuullista liiketoimintaa! Kaikissa kysymyksissä ja yhteistyöehdotuksissa voit olla yhteydessä osoitteeseen: anna@laalaaliving.fi