LAA LAA LIVING

LAA LAA LIVING

LAA LAA LIVING

Suomalaista suunnittelua ja käytännöllisyyttä parhaimmillaan!

Laa Laa Living on suomalainen sisustusalan yritys, joka suunnittelee ja valmistuttaa tyylikkäitä ja käytännöllisiä seinäristikoita sisustukseen, säilytykseen sekä DIY-projekteihin. Kasvavasta valikoimastamme löydät myös oheistuotteita käytettäväksi seinäristikoiden kanssa tai yksittäin omana sisustuselementtinään.

Pikkuhiljaa kasvavasta valikoimasta löytyy viimeisen päälle suunnitellut tuotteet, joiden tavoitteena on yhdistää tyylikäs sisustaminen ja käytännöllisyys järkevään hintaan. Haluamme mahdollistaa nämä ihanat sisustustuotteet jokaisen kodin seinälle.

Laa Laa Living seinäristikot

Seinäristikot soveltuvat talon jokaiseen huoneeseen. Erityisesti lastenhuone saa ihanaa ja uniikkia ilmettä, kun ristikon pääsee koristelemaan yhdessä lapsen kanssa. Työhuoneessa sisustusristikot voi asettaa työpöydän viereen muistilapputelineiksi ja loman tullen koristella rauhoittamaan työhuonetta sekä mieltä. Keittiössä ne säilövät tärkeimmät reseptit, kauppalaput tai koristavat ja piristävät keittiön tunnelmaa erilaisilla yrteillä. Eteisessä ne taasen toivottavat vierailijat tervetulleiksi halutuin viestein tai toimivat avaimien säilytyspaikkana. Olohuoneessa sijaitsevat ristikot on helppo koristella vuodenajan mukaan valoin, kukin, nauhoin tai vaikka ilmapalloin. Ristikoiden käytössä vain mielikuvitus on rajana ja ne auttavat tekemään kodistasi juuri sinun näköisesi!

Seinäristikot on helppo kiinnittää seinään ruuvein, naruin tai laittaa vaikka pöydän päälle nojaamaan seinää vasten. Huomioi kuitenkin, että vapaana nojaavaan ristikkoon ei saa kiinnittää liian painavaa tavaraa, ettei se kaadu. Verkkokaupastamme saat tilattua myös koukkuja ja erilaisia kiinnitysratkaisuja yhdistettäväksi ristikkoihin.

Laa Laa Living yhdistelee kauniin pohjoismaalaisen designin sekä suomalaisen käytännöllisyyden nerokkaalla tavalla. Tule jatkamaan kanssamme Laa Laa Livingin tarinaa ja viemään suomalaista suunnittelua, nerokkuutta ja käytännöllisyyttä maailmankartalle.


Vastuullisuus

Vastuullisuus

Miten Laa Laa Living suhtautuu vastuulliseen toimintaan

Historia

Historia

Laa Laa Living - Kuinka sisustustarina sai alkunsa

Tulevaisuus

Tulevaisuus

Laa Laa Livingin tulevaisuudennäkymät - Vastuullista Pohjoismaalaista sisustusta