Puine Havu puukoriste

Ei juuri nyt saatavilla, tilaa saatavuusilmoitus

Ilmoita saatavuudesta
ALE 5,00 €
3,75
Säästät 25 %

Kaunis havun mallinen puinen kuusenkoriste


Puinen Havu sopii seinälle tai ikkunaan tuomaan luonnon tunnelmaa ja jouluksi kuusenkoristeeksi. Siro vihreä kuusen havun mallinen puukoriste sopii myös käytettäväksi DIY-askartelussa vaikka osana jouluista kranssia. Havu -koristeen toinen puoli on vihreä ja toinen puun värinen.

Puine Havu on kooltaan n. 6 x 9 cm. Ihana puukoriste on valmistettu suomalaisesta koivuvanerista ja käsitelty Nano1-suojasuihkeella sekä vihreällä kalustelakalla. Puinen joulukuusenkoriste sopii jokaiseen joulukuuseen ja on käytettävissä luonnonläheisenä koriste-esineenä muina vuodenaikoina.


Havu puinen kuusenkoriste:

  • Malli: havu
  • Mitat: 6 x 9 cm
  • Väri: vihreä
  • Materiaali: suomalainen koivuvaneri
  • Valmistettu Suomessa


Puine on suomalainen puisia sisustustuotteita ja käyttöesineitä valmistava yritys. Kauniit esineet on suunniteltu skandinaavisella minimalistisella ilmeellä. Valikoimasta löydät puiset koriste-esineet, jotka sopivat niin keittiöön, olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseen ja eteiseen.

Katso koko Puine valikoima täältä >

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Sisustus - Tuotteet ja tavarat verkkokaupasta, Puine - Kotimaisia puisia sisustustuotteita, Tarjoukset, Suomalainen sisustuskauppa