Laa Laa Living Pupu seinäristikko, valkoinen

Varastossa

49,90


Tyylikäs ja leikkisä valkoinen pupuristikko sisustukseen

Valkoinen pupu on tyylikäs ja näyttävä seinäkoriste monipuoliseen ja vaihtuvaan sisustukseen. Pupun voi ripustaa olohuoneeseen, mökille, mummolaan, terassille, keittiöön tai mihin ikinä keksitkään. Valkoinen väri sopii yhteen minkä tahansa sävyjen kanssa. Voit koristaa ristikon haluamillasi koristeilla tai säilöä pienet esineet aina löydettäviksi. Tyylikäs valkoinen pupuristikko sopii erikoisliikkeiden, kauneushoitoloiden, kampaamojen ja kahviloidenki sisustukseen.

Pupuristikko on helppo ripustaa haluamallasi tavalla seinälle ruuvien varaan roikkumaan. Huomioi kuitenkin, minkälaiseen käyttöön aiot metallisen ristikon ottaa. Painavampia tavaroita varten kannattaa ritilä kiinnittää useammalla ruuvilla. Varmista aina ristikon kunnollinen kiinnitys, jotta se ei pääse tippumaan. Ristikko sopii myös nojalleen pöydän tai lipaston päälle, mutta tällöin siihen ei kannata kiinnittää mitään painavaa.

Pupun mallisen seinäristikon ominaisuuksia:

  • Ristikon mitat: leveys 510 mm, korkeus 800 mm
  • Materiaali: metalli
  • Väri: valkoinen
  • Malli: Pupu
  • Suunniteltu Suomessa
  • Valmistettu Virossa

Ristikon mukana toimitetaan kaksi kulmaruuvia sekä kaksi proppua, joita voit halutessasi käyttää kiinnitykseen

Pupu seinäristikko musta >>
Pupu seinäristikko minttu >>
Pupu seinäristikko pinkki >>

Sisustuksen suunnittelussa seinäristikko on kestävä ja monikäyttöinen elementti, joka mukautuu kodin muutosten mukana. Tästä syystä se on ekologinen valinta nykyajan kulutuskulttuurin keskellä. Muuttaessasi sisustusta tai kotia, sisutusritilä mukautuu helposti uusiin väreihin, huonekaluihin ja tyyleihin. Kestävät ja laadukkaat valmistusmateriaalit eivät anna ajan hampaan painaa.

Laa Laa Living on suomalainen sisustusalan yritys, joka valmistuttaa seinäristikoita ja muita sisustuselementtejä. Valikoima laajenee jatkuvasti ja uusia ideoita haetaan sisustuksen uusista tuulista. Laa Laa Livingin perusperiaatteena on tuottaa kestäviä sisustusratkaisuja, jotka mukautuvat kodin ja ympäristön muutoksiin sekä kestävät käytössä vuodesta toiseen. Valitse nyt ekologinen ja kestävä sisustusratkaisu!

 

Laa_Laa_Living_sisutus_seinaeristikot_netistae

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Sisustustuotteet, Laa Laa Living, Säilytys, Etusivu