Sisustusideat

Sisustusideat

Sisustus_saeilytys_ja_kaeyttoetavarat_netistae_laa_laa_living

 

IDEOITA JA VINKKEJÄ KODIN SISUSTUKSEEN 2020

Sisustusideoita on maailma pullollaan eikä ole olemassa yhtä oikeaa tapaa kodin koristamiseen. Tai on, se on juuri se sinun tapasi, joka on juuri sinun näköisesi. Sisustuksessa luovuuden tulee päästä valloilleen, olon täytyy tuntua hyvältä ja koti näyttää juuri sinulta.

Sulje silmät ja mieti, minkä näköinen on lempipaikkasi maailmassa. Miltä se tuoksuu, miltä se tuntuu, millaisen olon se sinulle saa? Tunnetko rauhallisuutta, turvaa ja stressittömyyttä? Tähän sinun tulee pyrkiä myös omassa kodissasi, joten kääritään hihat ja lähdetään etsimään juuri sinulle sopivaa ratkaisua!

Tältä sivulta löydät meidän ideoita ja vinkkejä siihen, miten sisustat kotisi, työpaikkasi sekä miten hyödynnät seinäristikoitamme kestävässä ja monipuolisessa sisustuksessa. Vinkeissä pyrimme keskittymään monipuolisiin ja mukautuviin sisustus- ja säilytysratkaisuihin niin, että voit vaihtaa tyyliä aina halutessasi ilman, että koko kodin kalustoa tarvitsee uusia.

Haluatko saada viimeisimmät sisustusideat ja -vinkit suoraa sähköpostiisi? Tilaa uutiskirjeemme niin liityt Laa Laa:n maailmaan ja pysyt aina ajan tasalla.

Me kaikki tiedämme, miten ihanaa kodin sisustuksen uudistaminen on. Valitettavasti kokonaisvaltainen sisustuksen uudistus vie usein aikaa ja rahaa, eikä ole aina niin kestävä vaihtoehto. Seinäristikoita hyödyntämällä kodin sisustuksen freesaus ja uudistus on helppoa ja halpaa ilman, että joudut hankkimaan uusia sisustusesineitä tai huonekaluja heittäen samalla vanhoja pois. Seinäristikon voit mukauttaa moneen eri tilanteeseen ja ilmeeseen!

Seinäristikot ovat erittäin toimiva kokonaisuus lastenhuoneen sisustuksessa, jossa se palvelee muuttuvia tarpeita vuosien ajan. Keittiön sisustuksessa ristikko toimii koristeena sekä tavaroiden säilytyksessä. Keittiön ilmettä on helppo muuttaa ristikon avulla vuodenajan mukaan. Muista myös lukea sisustustrendeistä vuonna 2020.

Otamme mielellämme vastaan sinun omia sisustusideoita ja vinkkejä! Niitä voit lähettää vapaasti osoitteeseen anna@laalaaliving.fi


Sisustustrendit 2020

Sisustustrendit 2020

Sisustus ja muoti vuonna 2020. Lue ja katso parhaat väritrendit, sisustusideat ja vinkit 2020-luvun sisustukseen.

Olohuoneen sisustus

Olohuoneen sisustus

Vinkit ja ideat olohuoneen sisustukseen 2020-luvulla - Lue sisustusoppaamme ja nappaa parhaat vinkit

Terassin ja parvekkeen sisustus

Terassin ja parvekkeen sisustus

Vinkkejä ja ideoita parvekkeiden ja terassien sisustukseen vuonna 2020

Lastenhuoneen sisustus

Lastenhuoneen sisustus

Vinkkejä ja ideoita, kuinka sisustaa alati muuttuva lastenhuone kestävällä tavalla lapsen tarpeiden mukaan

Keittiön sisustus

Keittiön sisustus

Ideoita keittiön sisustukseen ja säilytykseen

Sisustusvalot ja tuikut

Sisustusvalot ja tuikut

Kuinka somistaa seinäristikko valoin ja tuikuin