Laa Laa Living Supersankari seinäristikko

Varastossa

44,90


Tyylikäs supersankariristikko ihastuttaa niin lapsia kuin aikuisia

Supersankari-teemainen musta seinäristikko sopii lastenhuoneeseen, comic- ja Steampunk tyyliseen sisustukseen ja vaikka sinne perheen miesluolaan. Superhero seinäristikko on kyllä niin hyvän näköinen, että se toimii pelkästään uniikkina seinäkoristeena. Koukkujen ja klipsien avulla sen voi koristaa omistajansa näköiseksi, jolloin se sopii erinomaisesti myös lahjaksi.

Supersankari ristikko on helppo ripustaa haluamallasi tavalla seinälle ruuvien varaan roikkumaan. Huomioi kuitenkin, minkälaiseen käyttöön aiot metallisen ristikon ottaa. Painavampia tavaroita varten kannattaa ritilä kiinnittää useammalla ruuvilla. Varmista aina ristikon kunnollinen kiinnitys, jotta se ei pääse tippumaan. Ristikko sopii myös nojalleen pöydän tai lipaston päälle, mutta tällöin siihen ei kannata kiinnittää mitään painavaa.

Supersankari seinäristikon ominaisuuksia:

  • Ristikon mitat: leveys 570 mm, korkeus 500 mm
  • Materiaali: metalli
  • Väri: musta
  • Malli: Supersankari
  • Suunniteltu Suomessa
  • Valmistettu Virossa

Ristikon mukana toimitetaan kaksi kulmaruuvia sekä kaksi proppua, joita voit halutessasi käyttää kiinnitykseen.

Sisustuksen suunnittelussa seinäristikko on kestävä ja monikäyttöinen elementti, joka mukautuu kodin muutosten mukana. Tästä syystä se on ekologinen valinta nykyajan kulutuskulttuurin keskellä. Muuttaessasi sisustusta tai kotia, sisutusritilä mukautuu helposti uusiin väreihin, huonekaluihin ja tyyleihin. Kestävät ja laadukkaat valmistusmateriaalit eivät anna ajan hampaan painaa.

Laa Laa Living on suomalainen sisustusalan yritys, joka valmistuttaa seinäristikoita ja muita sisustuselementtejä. Valikoima laajenee jatkuvasti ja uusia ideoita haetaan sisustuksen uusista tuulista. Laa Laa Livingin perusperiaatteena on tuottaa kestäviä sisustusratkaisuja, jotka mukautuvat kodin ja ympäristön muutoksiin sekä kestävät käytössä vuodesta toiseen. Valitse nyt ekologinen ja kestävä sisustusratkaisu!

 

Laa_Laa_Living_sisutus_seinaeristikot_netistae

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Sisustustuotteet, Laa Laa Living, Säilytys, Etusivu, Olohuoneen sisustus