V2o TERÄKSINEN JUOMAPULLO PINKKI

Vain 1 kpl jäljellä

24,90

Suomessa suunniteltu pinkki teräksinen juomapullo pukinkonttiin

V2O Pink teräksinen juomapullo pitää juomat kylmänä 24 tuntia ja kuumana jopa 10 tuntia optimaalisissa olosuhteissa. Näin V2O toimii juomapullon lisäksi myös pienenä termospullona. Kaksikerrosrakenne takaa hyvät termospullon ominaisuudet eikä pullo pääse hikoilemaan kuumissa olosuhteissa. Pullossa on vuototiivis kierrekorkki ja se on kevyt ja kapea sopien juomatelineisiin, laukkuihin, auton pullotelineeseen tai mihin nyt sen keksitkään laittaa.

V2O juomapullo on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, joka on tarkoitettu elintarvikekäyttöön. Pullojen valmistukseen ei ole käytetty BPA:ta tai muita myrkkyjä, kuten estrogeeneja. V2O teräspullot ovat 100% kierrätettäviä.
 
V2O pullo:

  • Tilavuus: 500 ml
  • 100% kierrätettäviä
  • Väri: pinkki
  • Kaksikerrosrakenne
  • Ruostumatonta elintarviketerästä

V2O juomapullot on suunniteltu Suomessa. Teräksiset materiaalit ovat muovisia huomattavasti ekologisempia ja turvallisempia ja niillä on pidempi käyttöikä. Muovia on enenevässä määrin vähennetty elintarvikkeiden säilömisessä ja kuljetuksessa, sillä niistä on havaittu irtoavan elintarvikkeisiin haitallista mikromuovia, joka leviää helposti ympäristöön.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: V2o, Käyttötavarat