Kiertotalousnurkka

Myy_sisustuksesi_kiertotalous_verkkokaupassa


Kierrätä sisustuksesi vaivatta verkkokaupassamme

Kiertotalous on tullut osaksi kestävää ja vastuullista sisustusta. Nyt voi vaihtaa sisustusta kestävällä tavalla niin usein kuin haluat. Laita vanhat Laa Laa Livingit tuotteet kiertoon ja osta hyvityksellä uusia. Ei haittaa, vaikka tuotteesi olisi hieman kolhuja kokenut, kunhan se on edelleen sopiva käyttötarkoitukseensa.

Lähettämällä vanhan Laa Laa Livingin sisustustuotteesi meille, korvaamme siitä sinulle 30% tuotteen OVH hinnasta lahjakortin muodossa vapaavalintaisesti joko Laa Laa Livingin tai Laa Laa Looksin verkkokauppaan.

Hyvityskoodi on voimassa 6 kk hyvityksen teosta!
 

Kuinka kierrätän sisustukseni?

Kun haluat myydä vanhan sisutustuotteesi meille, ota yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: anna@laalaaliving.fi

Mainitse sähköpostissa mikä tuote on kyseessä sekä liitä tuotteesta kuva. Jos tuotteessa on kolhuja tai muita poikkeamia, ota kuva niistäkin. Ilmoita viestissä myös, kumpaan verkkokauppaan haluat hyvityksen saada. Saat vastauksena palautusohjeet kun hyvitys hyväksytään. Kun tuote on saapunut meille ja se on todettu annettujen tietojen mukaisiksi, saat sähköpostitse hyvityskoodin valittuun verkkokauppaan.

Sinun ei tarvitse putsata ja puunata tuotetta, me hoidamme sen myyntikuntoon laittamisen puolestasi. Tärkeintä on, että tuote on vielä käyttökelpoinen sen suuniteltuun käyttötarkoitukseen.

Käytetyt tuotteet voi ostaa täältä -45% alennuksella normaalihinnasta
 

Miten ostan käytettyä sisustusta?

Kaikki meille saapuva tavara käsitellään, tarkastetaan, putsataan, kuvataan ja kaikin puolin viimeistellään. Käytetyt sisustustuotteet tullaan julkaisemaan täällä sitä mukaa kun niitä meille saapuu.

Ostamalla käytetyt sisustustuotteet meiltä, varmistat että ne ovat taatusti puhdistettu, tarkistettu ja jokaisen tuotteen kuvauksessa on mainittu kolhut ja kulumat. Näin tiedät varmasti, mitä saat nopeasti ja turvallisesti.

Haluatko säännöllisesti tiedon, mitä käytettyjä tuotteita valikoimaamme on saapunut? Tilaa uutiskirjeemme niin pysyt taatusti ajan tasalla ja saat napattua itsellesi parhaat tarjoukset.


Tiivistettynä:

Jos lähetät meille esimerkiksi Laa Laa Living Basic seinäristikon vaihtoon, hyvitämme sinulle lahjakoodin muodossa 30% tuotteen myyntihinnasta eli 10,47€. Kun tuote on meillä käsitelty ja uudelleen pakattu puhdistuksineen, se saapuu tänne myyntiin hintaan 19,19€.

Miksi hyvitämme 30% ja alennamme hintaa 45%? Tuo erotus kattaa tuotteen käsittelystä ja lähetyksestä koituvat kustannukset. Tarkoituksenamme ei ole tehdä voittoa kiertotalouskonseptillamme, vaan haluamme tarjota kestävän kehityksen mukaisen ratkaisun sisustuksen kierrättämiseen.
 

Myy, vaihda ja uudista sisustus nyt helposti Laa Laa Livingissä