Historia

Historia

Suomalainen sisustusmerkki Laa Laa Living syntyi vuonna 2017 ihanasta ideasta, suurista unelmista, ripauksesta rohkeutta sekä hyppysellisestä hulluutta. Merkin loivat Annika ja Vesa, kahden pienen pojan vanhemmat, joita yhdisti intohimo kauniisiin ja leikkisiin sisustusesineisiin, joilla on käyttötarkoitus. Näin syntyi ensimmäiset prototyypit suorakulmion mallisista ristikoista. Seinäristikot ovat moninaisuudessaan huippulaadukkaita design-tuotteita; kauniita sisustuselementtejä, jotka koristavat kotia toimien käytännöllisinä koriste- ja säilytysratkaisuina.

Eräänä päivänä ristikkoja katsellessaan Vesa heitti ilmaan idean, että mitä jos seinäristikko ei olisikaan se tuttu suorakulmion mallinen, vaan voisiko se olla vaikka pupun muotoinen! Siltä istumalta Annika otti kynän käteensä ja luonnosteli paperille pupun ristikkoineen. Miten ihana sellainen pupun muotoinen seinäristikko olisikaan! Ja miten uusi, hauska ja raikas idea, jollaista ei ole ennen nähty. Laa Laa Livingin tarina oli näin saanut alkunsa.

banneri-testi

Pian Vesa ja Annika kuitenkin huomasivat, että elämän muiden osa-alueiden kiireet alkoivat painaa päälle eivätkä he päässeet kehittämään ideaansa ja rakasta tuotemerkkiänsä enää sitä tahtia kuin haluaisivat. Vuonna 2019 he alkoivat etsiä työlleen seuraajaa, joka olisi valmis viemää Laa Laa Livingin tarinan uudelle tasolle.

Monien mutkien, haastattelujen, puheluiden ja sähköpostien jälkeen he törmäsivät Annaan, joka rakastui design-brändiin heti ensi silmäyksellä. Kaikki siinä tuntui tutulta, omalta ja oikealta! Annalla oli ennestään kokemusta tarvittavilta osa-alueilta, joilla Laa Laa Livingiä voisi lähteä viemään myös maailmalle. Vesan, Annika ja Annan ajatukset kohtasivat nopeasti ja alle viikossa oli tehty suunnitelmat ja muutokset Laa Laa Livingin siirtämisestä Annan hoiviin.