SISUSTUSIDEAT

SISUSTUSIDEAT

Sisustusideoita on maailma pullollaan eikä ole olemassa yhtä oikeaa tapaa kodin koristamiseen. Tai on, se on juuri se sinun tapasi, joka on juuri sinun näköisesi. Sisustuksessa luovuuden tulee päästä valloilleen, olon täytyy tuntua hyvältä ja koti näyttää juuri sinulta.

Me kaikki tiedämme, miten ihanaa kodin sisustuksen uudistaminen on. Valitettavasti kokonaisvaltainen sisustuksen uudistus vie usein aikaa ja rahaa, eikä ole aina niin kestävä vaihtoehto. Tänne olemme koonneet erilaisia käyttötapoja seinäristikoille kodin kaikkiin huoneisiin. Näin kodin sisustuksen freesaus ja uudistus on helppoa ja halpaa ilman, että joudut hankkimaan uusia sisustusesineitä tai heittämään vanhoja pois. Seinäristikon voit mukauttaa moneen eri tilanteeseen ja ilmeeseen! Jaamme myös muuhun sisustukseen sopivia vinkki vitosia, joihin olemme törmänneet matkan varrella. Muista myös tutustua uutisiimme

Jos haluat pysyä ajan tasalla, tilaa uutiskirjeemme, niin saat ensimmäisenä tiedon uutuuksista ja sisustuksen uusista tuulista.


Sisustustrendit 2020

Sisustustrendit 2020

Mitkä ovat vuoden 2020 sisustuksen suosituimmat trendit, ideat ja vinkit?

Lastenhuoneen sisustus

Lastenhuoneen sisustus

Vinkkejä ja ideoita, kuinka sisustaa alati muuttuva lastenhuone kestävällä tavalla lapsen tarpeiden mukaan

Keittiön sisustus

Keittiön sisustus

Ideoita keittiön sisustukseen ja säilytykseen

Sisustusvalot ja tuikut

Sisustusvalot ja tuikut

Kuinka somistaa seinäristikko valoin ja tuikuin


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Uusi ANANAS, MUSTA SEINÄRISTIKKO

49,90
Varastossa