Aarre Label sisustustuotteet netistä

Aarre Label on kotimainen sisustustuotteiden valmistaja, joka tuottaa laadukkaat ja vastuulliset tekstiilit. Aarre valmistaa ajattomia ja ihania tuotteita koteihin, niin sisustukseen kuin lastenhuoneeseen, makuuhuoneeseen kuin kylpyhuoneeseen.

Aarre Label on suomalaista yrittäjyyttä ja osaamista
 

Aarrelabelin tuotteet valmistetaan Aarteen omassa ompelimossa Portugalissa. Kaikki materiaalit ja neulokset tulevat lähialueen yhteistyökumppaneilta. Aarteen oma ompelimo sekä yhteistyökumppanien ompelimot ovat kaikki Öko-Tex sertifioituja.
 

Aarteen syntytarina juontaa juurensa vuoteen 1994 jolloin omistajaperhe lähti perustamaan tehdasta Portugaliin. Aarrelabel on vuonna 2011 perustettu pirkanmaalainen vaatemerkki. Vuonna 2016 omistajavaihdoksen myötä Aarrelabel sai rinnalleen laadukkaan suunnittelun lisäksi myös oman tuotannon. Uudet omistajat, Keski-Vähälän sisarukset Marko, Riikka ja Laura omistavat Aarre-merkin lisäksi myös ompelimon Black Moda Portugal Lda:n. Black Moda valmistaa myös usean muun suomalaisen vaatemerkin vaatteita eettisesti ja vastuullisesti.


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Aarre Pöllö musta pieni pehmotyyny

Suloinen musta pöllökuvioinen lasten, ja miksei aikuistenkin, sisustustyyny suomalaiselta Aarteelta

14,93
ALE 19,90 €
Säästät 25 %
Vain 1 kpl jäljellä