Yo Zen

Yo Zen

Yo Zen on suomalainen lifestyle-brändi, jonka filosofiana on valmistaa markkinoille kestäviä, tyylikkäitä ja ajattomia tuotteita. Yo Zen valmistaa ennen kaikkea laadukkaita ja pitkäikäisiä tuotteita, jotka kestävät käyttöä vuodesta toiseen. Yo Zen yhdistää urbaanin kaupunkikulttuurin (YO) hillittyyn tyylikkyyteen (ZEN).

Yo Zenin (eli suomalaisittain Joutsenen) tarina alkoi tammikuisena pakkaspäivänä vuonna 2010, kun arkkitehteina työskentelevät Kate Salminen ja Paula Kouri huomasivat työpaikkansa ikkunasta yksinäisen joutsenen vaeltelemassa hyisellä Oulunjoella. yhdessä he päättivät huolehtia joutsenesta talven yli ja ruokkivat sit, jotta se saisi taas voimansa takaisin. Kevään koittaessa aurinko nosti joutsenen taas siivilleen, jolloin se eräänä aurinkoisena aamuna kohosi viimein lentoon pitkän talven jälkeen. Pian joutsenen lähdön jälkeen syntyi Yo Zenin ensimmäinen tuote, joka näkyy myös sen logossa: origamijoutsenkoru.

Tuotannossaan Yo Zen panostaa erityisesti eettisyyteen ja vastuullisuuteen. Tämän vuoksi suurin osa tuotteista valmistetaankin Suomessa tai muissa EU-maissa, jolloin tuotantoa on helppo valvoa laadun takaamiseksi. Ainutlaatuiset käyttötuotteet soveltuvat koristeiksi, lahjoiksi sekä päivittäiseen arkikäyttöön.

Ole nyt osa ihanaa suomalaista joutsen-tarinaa ja tilaa omat Yo Zen tuotteesi helposti netistä!