Laa Laa Living Talo seinäristikko, valkoinen


Laa Laa Living Talo seinäristikko, valkoinen

Varastossa

34,90


Tyylikäs talon muotoinen seinäristikko sisustukseen

Valkoinen talon mallinen seinäristikko tuo tyyliä sisustukseen ja vie tavaroiden säilytyksen uudelle tasolle. Sisustusristikoihin voit ripustaa muistilappuja, rakentaa kuvakollaaseja, ripustaa koruja ja pampuloita tai vaikka piristää sitä sisustusvaloilla. Vain mielikuvituksesi on rajana! Seinäristikko sopii työpöydälle muistitauluksi, lipaston päälle nojalleen tai koukkujen avulla seinään. Talon mallinen ristikko tuo kodikkuutta myös terassille tai parvekkeelle. Mihin tarkoitukseen ikinä keksitkään sitä käyttää. Vaihda koristusta vaikka joka päivä mielentilasi mukaan.

Taloristikko on helppo ripustaa haluamallaan tavalla vaikka ruuvien varaan roikkumaan. Huomioi kuitenkin, minkälaiseen käyttöön aiot metallisen ristikon ottaa. Painavampia tavaroita varten kannattaa ritilä kiinnittää useammalla ruuvilla. Varmista aina ristikon kunnollinen kiinnitys, jotta se ei pääse tippumaan.

Sisustusristikon ominaisuuksia:

  • Ristikon mitat: leveys 450 mm, korkeus 750 mm
  • Materiaali: metalli
  • Väri: valkoinen
  • Malli: Talo
  • Suunniteltu Suomessa
  • Valmistettu Virossa

Ristikon mukana toimitetaan kaksi kulmaruuvia sekä kaksi proppua, joita voit halutessasi käyttää kiinnitykseen

Musta Talo seinäristikko >>

Sisustuksen suunnittelussa seinäristikko on kestävä ja monikäyttöinen elementti, joka mukautuu kodin muutosten mukana. Tästä syystä se on ekologinen valinta nykyajan kulutuskulttuurin keskellä. Muuttaessasi sisustusta tai kotia, sisutusritilä mukautuu helposti uusiin väreihin, huonekaluihin ja tyyleihin. Kestävät ja laadukkaat valmistusmateriaalit eivät anna ajan hampaan painaa.

Laa Laa Living on suomalainen sisustusalan yritys, joka valmistaa seinäristikoita ja muita sisustuselementtejä. Valikoima laajenee jatkuvasti ja uusia ideoita haetaan sisustuksen uusista tuulista. Laa Laa Livingin perusperiaatteena on tuottaa kestäviä sisustusratkaisuja, jotka mukautuvat kodin ja ympäristön muutoksiin sekä kestävät käytössä vuodesta toiseen. Valitse nyt ekologinen ja kestävä sisustusratkaisu!

 

Laa_Laa_Living_sisutus_seinaeristikot_netistae

Tuotteen lisätiedot

Google_Product_Category 696 - Home & Garden > Decor

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Seinäristikot ja oheistuotteet, Sisustustuotteet, Laa Laa Living