Pilvi valkoinen seinäristikko

Varastossa

ALE 34,90 €
26,18
Säästät 25 %


Tyylikäs pilviristikko monipuoliseen sisustukseen


Laa Laa Living Pilvi valkoinen seinäristikko sopii erinomaisesti lastenhuoneisiin koulupöydän tai sängyn viereen. Voitte yhdessä lapsen kanssa ripustaasiihen hyvän yön toivotuksia, unisieppareita, koristeita ja mitä tahansa lapsi haluaakaan sängyn viereen saada, jotta uni maistuisi mukavammin. Koulupöydän vieressä se toimii hyvin muistitauluna ja säilöö lukujärjestykset. Pilviristikko sopii myös muihin kodin huoneisiin tuomaan leikkisyyttä sisustukseen.

Seinäristikko on helppo somistaa jokaisseen sisustustyyliin sopivaksi erilaisten oheistuotteidemme, kuten klipsien, sisustuskoukkujen ja hyllyjen avulla.

Lue kaikki sisustusvinkkimme täältä >>
 

Pilvi seinäristikon ominaisuuksia:

  • Ristikon mitat: leveys 80 cm, korkeus 40 cm
  • Materiaali: metalli
  • Väri: Valkoinen
  • Malli: Pilvi
  • Suunniteltu Suomessa
  • Valmistettu Virossa

Seinäristikon voi ripustaa esimerkiksi ruuvien tai naulojen varaan. Muista aina varmistaa kunnollinen kiinnitys, jos aiot ripustaa seinäristikkoon jotain painavampaa.

Löydät koko mallistomme täältä >>
 

Laa_Laa_Living_seinaeristikot_2020_sisustus


Laa Laa Living on suomalainen sisustusalan yritys, joka valmistuttaa seinäristikoita ja muita sisustuselementtejä. Valikoima laajenee jatkuvasti ja uusia ideoita haetaan sisustuksen uusista tuulista. Laa Laa Livingin perusperiaatteena on tuottaa kestäviä sisustusratkaisuja, jotka mukautuvat kodin ja ympäristön muutoksiin sekä kestävät käytössä vuodesta toiseen. Valitse nyt ekologinen ja kestävä sisustusratkaisu!

 

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös


Selaa myös nämä tuoteryhmät: Sisustus - Tuotteet ja tavarat verkkokaupasta, Laa Laa Living, Säilytys ja sisustus netistä, Tarjoukset, Suomalainen sisustuskauppa