Uusi

Puine Havu puukoriste

Varastossa

6,00


Kaunis havun mallinen puinen kuusenkoriste


Puinen Havu sopii seinälle tai ikkunaan tuomaan luonnon tunnelmaa ja jouluksi kuusenkoristeeksi. Siro vihreä kuusen havun mallinen puukoriste sopii myös käytettäväksi DIY-askartelussa vaikka osana jouluista kranssia. Havu -koristeen toinen puoli on vihreä ja toinen puun värinen.

Puine Havu on kooltaan n. 6 x 9 cm. Ihana puukoriste on valmistettu suomalaisesta koivuvanerista ja käsitelty Nano1-suojasuihkeella sekä vihreällä kalustelakalla. Puinen joulukuusenkoriste sopii jokaiseen joulukuuseen ja on käytettävissä luonnonläheisenä koriste-esineenä muina vuodenaikoina.


Havu puinen kuusenkoriste:

  • Malli: havu
  • Mitat: 6 x 9 cm
  • Väri: vihreä
  • Materiaali: suomalainen koivuvaneri
  • Valmistettu Suomessa


Puine on suomalainen puisia sisustustuotteita ja käyttöesineitä valmistava yritys. Kauniit esineet on suunniteltu skandinaavisella minimalistisella ilmeellä. Valikoimasta löydät puiset koriste-esineet, jotka sopivat niin keittiöön, olohuoneeseen kuin makuuhuoneeseen ja eteiseen.

Katso koko Puine valikoima täältä >

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Sisustus - Tuotteet ja tavarat verkkokaupasta, Uutuudet, Puine - Kotimaisia puisia sisustustuotteita, Joulu, Suomalainen sisustuskauppa