POINT-VIRGULE JUNGLE MATKAMUKI 500 ML

Varastossa

16,90

Komposiittimateriaalista valmistettu ekologinen matkamuki

Point-Virgule Jungle matkamuki on valmistettu komposiittimateriaalista eli monen materiaalin yhdisteestä. Komposiittiastiat ovat erittäin kestäviä ja kevyitä, jotka kestävät myös konepesun. Mukissa on kaunis, luonnollisen tuntuinen pinta. Matkamukissa on tiivis kansi ja silikonivyö, joka suojaa sormia lämmöltä. HUOM! Älä laita mikroaaltouuniin.

Komposiittimateriaalissa käytetään bambukuitua, jota jää yli muiden bambutuotteiden, kuten leikkuulautojen, valmistuksesta. Kun leikkuulaudat leikataan ja muotoillaan bambulevyistä, jäljelle jäävät palat hienonnetaan ja näin muodostuva massa värjätään luontaisilla pigmenteillä. Massaan lisätään muita luonnonkuituja, pigmenttiä sekä astiat koossa pitävää hartsia, jonka jälkeen massasta voidaan muottien avulla valmistaa monenlaisia astioita.

Komposiittimateriaalista 70 % on luonnonkuituja, kuten bambua, 27 % hartsia ja 3 % elintarviketurvallista väriainetta. Bambulla on luonnostaan antibakteerisia ominaisuuksia.

Matkamukin ominaisuuksia:

  • Tilavuus: 500 ml
  • Korkeus: n. 14 cm
  • Silikonivyö
  • Väri: vihreä
  • Materiaalit: 35% bambukuitu, 30% maissitärkkelys, 5% puukuitu, 27% MF-hartsi, 3% pigmentti

Point-Virgule valmistaa erilaisia bambutuotteita sekä muita keittiötarvikkeita ja sisustukseen sopivia tuotteita. Point-Virguen ekologiset tuotteet valmsitetaan luonnonmukaisista ja uusiutuvista materiaaleista.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: Point-Virgule, Käyttötavarat